bildegalleri b kart vegaoyan b

Siste nytt fra verdensarvarbeidet

Tips oss gjerne om du har nyheter som er aktuelle å legge inn på disse sidene til:
post@verdensarvvega.no

Utarbeiding av kommunikasjonsstrategi for verdensarven

Frist for innlevering av tilbud er 15. august

Stiftelsen Vegaøyan Verdensarv innbyr til konkurranse med kjøp etter forhandlinger i forbindelse med utarbeiding av kommunikasjonsstrategi for verdensarven, formidlingskonsept for verdensarvsenteret og ledelse av en lokal forankringsprosess. Leverandører kan levere tilbud på hele eller enkelte deler av kommunikasjonsstrategien.

Kommunikasjonsstrategien omfatter:
1.    Utvikling av kommunikasjons- og formidlingskonsept for verdensarvsenteret med basis i autorisasjonsordning for verdensarvsenter og aktivitetsbasert opplevelsesdesign.
2.    Utvikling av en kommunikasjonsstrategi med handlingsplan for hvordan verdensarven skal kommuniseres som merkevare i inn- og utland gjennom aktiviteter og opplevelser, på nett og i sosiale medier.
3.    Ledelse av en lokal forankringsprosess for verdensarvsenterets innhold og formidling. Prosessen har også som mål å bidra til lokal verdiskaping gjennom inngåelse av samarbeidsavtaler og partnerskap mellom verdensarvsenteret og lag, foreninger og lokalt næringsliv.

Oppdragstekst fås ved henvendelse til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.eller lastes ned fra lenken nedenfor: