bildegalleri b kart vegaoyan b

Kontakt oss

Har du spørsmål om verdensarv og arbeidet som foregår lokalt, ta kontakt med Stiftelsen Vegaøyan Verdensarv. Stiftelsen har kontor i 2. etasje på det gamle Coop-bygget på Nes og er samlokalisert med Vega verneområdestyre, Statens naturoppsyn og Helgeland Museum. Tlf: 75 03 55 03, Epost: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Du kan også nå rette vedkommende på telefon:

Stiftelsen Vegaøyan Verdensarv ved
Styreleder André Møller,
tlf: 75 03 58 00, epost: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Daglig leder Rita Johansen,
tlf: 75 03 55 03/97 03 46 46, epost: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Prosjektleder barn og unge Lena Fagerwing,
tlf: 99 45 99 95, epost: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Senterleder Berit Martinussen,
tlf: 99 72 62 76, epost: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Formidlingsleder Ina Andreassen,
tlf: 97 12 38 13, epost: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Om du har spørsmål om forvaltningen av verdensarvområdene og buffersonen, ta kontakt med Vega kommune som har forvaltningsansvar for 80 prosent av verdensarvområdet og hele buffersonen. Vega verneområdestyre har ansvar for forvaltningen av verneområdene i verdensarven, mens Nordland fylkeskommune har forvaltningsansvar for de fredete kulturminnene i verdensarvområdet og buffersonen.

Bildetekst: Det gamle Coop-bygget på Nes der Stiftelsen Vegaøyan Verdensarv har kontorer i 2. etasje. (Inngangsdør på baksiden) Foto: Rita Johansen